13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΣΠΕΗΠ: Θα βάλει όριο στην εκτέλεση 24ωρων υπηρεσιών από Στρατιωτικούς το ΥΠΕΘΑ...

ΕΣΠΕΗΠ: Θα βάλει όριο στην εκτέλεση 24ωρων υπηρεσιών από Στρατιωτικούς το ΥΠΕΘΑ ;

Θα βάλει όριο στην εκτέλεση 24ωρων υπηρεσιών από Στρατιωτικούς το ΥΠΕΘΑ ;Δείτε όλη την πρόταση της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου στο σοβαρό αυτό θέμα που αφορά το σύνολο των Συναδέλφων μας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΚΑΣ Βουλευτής Άρτας – ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 

Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2022 ΑΝΑΦΟΡΑ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο Θέμα: «Μέριμνα για το Στρατιωτικό Προσωπικό κατά την εκτέλεση 24ωρων υπηρεσιών».

Κύριε Υπουργέ, Σας καταθέτω την επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ.) με αριθμ. πρωτ. 23/2022/18-09-2022, σχετικά με τις υπερωριακές εργασίες που, όπως αναφέρουν, εκτελούν τα στρατιωτικά στελέχη και οι οποίες φτάνουν τις 24 ώρες και πολλές φορές τις ξεπερνούν. Στην επιστολή αυτή επισημαίνονται, από την πλευρά της ΕΣΠΕΗΠ, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ε.Δ. να ανταπεξέλθουν στις υπερωριακές υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις 24 ώρες, κυρίως για τους υπηρετούντες άνω των 45-50 ετών, οι οποίοι καταπονούνται σωματικά και ψυχικά. Ωστόσο, από την εν λόγω Ένωση έχει τονιστεί επανειλημμένως, ότι τα στελέχη άνω των 30 ετών υπηρεσίας μπορούν να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στις εσωτερικές υπηρεσίες, ώστε να περιοριστούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα επιβάρυνσης της υγείας των στελεχών από τις πολύωρες υπερωριακές υπηρεσίες. Παρακαλείσθε κύριε Υπουργέ, να λάβετε υπόψη την ανωτέρω επιστολή και να με ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας, για την αντιμετώπιση του αναφερόμενου σ’ αυτή θέματος των υπερωριακών εργασιών των Στρατιωτικών.

Ο αναφέρων Βουλευτής Χρήστος Γκόκας

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 

Εκτέλεση 24ωρων Υπηρεσιών απο Στρατιωτικούς Ήρθε η ώρα να μπεί όριο στην εκτέλεσή τους -Πρόταση της Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου-

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ευχαριστεί τον κ Βουλευτή Άρτας  Χρήστο Γκόκα   που άμεσα υπέβαλε την αναφορά  με την  πρότασή μας   δείχνοντας για άλλη μια φορά  το ενδιαφέρον του για τους Στρατιωτικούς  της περιοχής μας  και τις οικογένειές τους.

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ