13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕΡΤ: Τηλεθέαση από άλλο πλανήτη για τη στρατιωτική παρέλαση - Τι ποσοστά...

ΕΡΤ: Τηλεθέαση από άλλο πλανήτη για τη στρατιωτική παρέλαση – Τι ποσοστά κατέγραψε

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το Σάββατο 25 Μαρτίου η ΕΡΤ1 στην πρωινή της ζώνη, λόγω της στρατιωτικής παρέλασης που μεταδόθηκε ζωντανά.

Μεγαλειώδης ήταν η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας, με την παρθενική πτήση των Rafale πάνω από τον αθηναϊκό ουρανό σε επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης να εντυπωσιάζουν.

Ξεχώρισαν οι πτήσεις των F-16 Viper και των ελικοπτέρων Apache πάνω από την ελληνική πρωτεύουσα, ενώ τα βλέμματα τράβηξε η «πρεμιέρα» των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης Marder 1A3. Υπενθυμίζεται ότι τα οχήματα παραλήφθησαν τον περασμένο Οκτώβριο στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας της χώρας μας με τη Γερμανία.

Τα οχήματα είναι μέρος της αναβάθμισης του αξιόμαχου των μονάδων του Στρατού Ξηράς, της επαύξησης της μαχητικής ισχύος τους, καθώς και της ενίσχυσης της διαλειτουργικότητας των μονάδων του Μηχανοκίνητου Πεζικού με εκείνες των τεθωρακισμένων.

Ξεχώρισε παράλληλα, όπως κάθε χρόνο η παρέλαση των ευζώνων με τον χαρακτηριστικό χτύπο των ποδιών τους.

ΕΡΤ: Η τηλεθέαση της στρατιωτικής παρέλασης

Το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε στους δέκτες του και η τηλεθέαση της στρατιωτικής παρέλασης έφτασε πραγματικά στα ύψη.

Στο γενικό σύνολο η παρέλαση σημείωσε μέσο όρο 39,8%, φτάνοντας μέχρι και το 48,9% στο μισάωρο 12:00 – 12:30. Στο δυναμικό κοινό, η παρέλαση στο μισάωρο 12:00 – 12:30 έφτασε μέχρι και το 42,4%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Στρατιωτική παρέλαση – 39,8%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ