13.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕπιτυχής η ολοκλήρωση του σχολείου εκπροσώπων τύπου του ΠΚΕΕΥΕ

Επιτυχής η ολοκλήρωση του σχολείου εκπροσώπων τύπου του ΠΚΕΕΥΕ

Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου, η MPSOTC οργάνωσε και διεξήγαγε το «Κύκλο Βασικών Δημοσίων Υποθέσεων του ΝΑΤΟ» – ένα από τα λίγα εγκεκριμένα από το ΝΑΤΟ μαθήματα του είδους του στην Ευρώπη. Φέτος, καλωσορίσαμε 32 μαθητές από 13 χώρες που ανυπομονούσαν να ενισχύσουν τις δημόσιες υποθέσεις και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Ως μεγάλος κόμβος εκπαίδευσης στον τομέα της StratCom για το ΝΑΤΟ, η MPSOTC παρέμεινε προσηλωμένη να συμβάλει στην αποστολή της Συμμαχίας μέσω της πολυποίκιλης και ισχυρής συμμετοχής μας από πολλές χώρες.

Η εξαιρετική ομάδα εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών μας, υποστηριζόμενη από τη Διεύθυνση Επικοινωνιών του NATO SHAPE έδωσε στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για την αποτελεσματική συνεργασία με τα μέσα ενημέρωσης, τη διαχείριση κρίσεων και την ανάλυση επιβλητικών αφηγήσεων στο πλαίσιο επιχειρήσεων υποστήριξης της ειρήνης.

Η δεκαετή παράδοση διεξαγωγής Μαθημάτων Δημοσίων Υποθέσεων, έχει εκπαιδεύσει περίπου 700 φοιτητές από 49 χώρες και μέσω ενός συνδυασμού διαδραστικών διαλέξεων, περιπτωσιολογικών μελετών και πρακτικών ασκήσεων, οι μαθητές απέκτησαν ανεκτίμητη εμπειρία για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τις χώρες τους και να συμβάλουν στην αποστολή του ΝΑΤΟ.