13.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕπιστολή Πλωτάρχη για το ΚΑΑΥ Ν. Περάμου

Επιστολή Πλωτάρχη για το ΚΑΑΥ Ν. Περάμου

Σε συνέχεια σχετικού άρθρου σας στις 09 07 2023 για τα ΚΑΑΥ Ν ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ για την  (παρ. 1)  υπεύθυνοι είναι η Μεραρχία και η Διοίκηση όπως σωστά αναφέρεται στην (παρ.2).

Θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα  για τα ΚΑΑΥ Ν ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ και (όχι όπως ο ‘’αναγνώστης’’ σας ανώνυμα ) και όπως εσείς γενικά .

Θα έπρεπε πρώτα να το ερευνήσετε το θέμα και όχι να γράφετε ότι σας λέει ο καθένας και γενικότητες. Προς ενημέρωσή σας λοιπόν σας γράφω τα κάτωθι:

Από τον Οκτώβριο του 2022 άρχισαν εργασίες μέσα στις εγκαταστάσεις των ΚΑΑΥ Ν ΠΕΡΑΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ για την ανάπλαση και διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου με επιχωμάτωση  για φύτευση γκαζόν δέντρων μπροστά στην είσοδο και σε άλλους χώρους , κατασκευή αυτόματου δικτύου ποτίσματος, αναβάθμιση αναψυκτήριου επεκτείνοντάς το από δεξιά και από αριστερά , στρώση πλάκας ακροβουνίου περιμετρικά του αναψυκτήριου, επέκταση εξωτερικού εστιατορίου, τοποθέτηση υπόγειων καλωδίων και υδραυλικών σωληνώσεων μέσα σε προβλεπόμενα κανάλια , εξαγωγή  7 φοίνικες λόγω καταστροφής τους από το γνωστό σκαθάρι, με την προσφορά από τοπικούς εργολάβους και επιχειρηματίες ( από κατασκευαστική εταιρία ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , από εταιρίαχωματουργικές εργασίες ΣΦΟΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, από σκαπτικά μηχανήματα ΣΙΚΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, από κατάστημα οικοδομικών υλικών ΤΣΙΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ), και άλλοι πολλοί που μετά από παρότρυνση αποστράτων που κατοικούν στην Ν ΠΕΡΑΜΟ όταν τους ζητήθηκε να βοηθήσουν είτε με χρηματική συνδρομή είτε με προσωπική εργασία και χρησιμοποιώντας δικά τους υλικά και μηχανήματα, υπήρξε άμεση ανταπόκρισηαφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε που μας στήριξαν σε αυτή μας την πρωτοβουλία μιας και όλοι γνωρίζουμε (όσοι υπηρετούν και υπηρέτησαν στις Ε.Δ) ότι δεν διατίθενται κονδύλια για τέτοια εγχειρήματα .

Όσον αφορά την (παρ. 8) θα μου επιτραπεί να ρωτήσω εσάς αν ήταν δική σας άποψη ή του  κυρίου   ‘’ανώνυμου ‘’ αν ήταν δική του (να απαντήσει επώνυμα) τί εννοείτε  παραχώρηση κυλικείων – εστιατορίων σε ιδιώτες;                                                                                                                                                                                         Γιατί από ότι υποψιάζομαι  ο κύριος ΄΄ανώνυμος’’ ΄΄ορέγεται’’ και ετοιμάζει το έδαφος για να το  αναλάβει.                                                                                                                                                                          Σκοπός των ΚΑΑΥ συμφώνως της Ε.Φ.Κ  με Α.Φ . 181/31-3-81 τεύχος δεύτερο είναι η αποκλειστική εξυπηρέτηση βιοτικών (σίτιση και διαμονή ) και άλλων αναγκών του προσωπικού Ε.Ε. και Ε.Α και των οικογενειών τους των Ε.Δ.

Κατόπιν όλων όσων αναφέρθηκαν παραπάνω το πρόβλημα το οποίο θα έπρεπε να είχε προβληθεί από τον κύριο ΄΄ανώνυμο ‘’ είναι γιατί δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί ο κόσμος από την στιγμή που οι εγκαταστάσεις έχουν διπλασιαστεί και αναβαθμιστεί , έχουν τις διπλάσιες καρέκλες και τραπέζια σε σχέση με πέρυσι, έγινε αναβάθμιση των μαγειρείων με καινούργιους φούρνους  ; Γιατί δεν επαρκούν οι προμήθειες και έχει υποβαθμιστεί  η ποιότητα; Πάντα σε σχέση με πέρυσι. Μήπως κάποιοι δεν δίνουν την δέουσα σημασία και απαξιώνουν όλο αυτό το έργο;Μήπως τους ενοχλεί η πρωτοβουλία που πάρθηκε;

Μια και εσείς σαν δημοσιογράφος δείξατε αυτή την ευαισθησία για τους στρατιωτικούς θα έπρεπε να το δείτε το θέμα ερχόμενος από κοντά . Θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση και χαρά μας,εμάς των αποστράτων που ασχοληθήκαμε, να σας φιλοξενήσουμε και να αναδείξουμε το θέμα ώστε να μην υπάρχουν λόγια στο σκοτάδι από ‘’ανώνυμους ‘’ και να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα για την καλύτερη διαμονή και εξυπηρέτηση όλων των δικαιούχων των ΚΑΑΥ.

Με εκτίμηση

                                                                         ΜΠΟΥΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΡΧΗΣ(Ε} ΠΝ (Ε.Α)