13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕπιστολή Αξιωματικού, γονέα υποψήφιου για τις Στρατιωτικές Σχολές

Επιστολή Αξιωματικού, γονέα υποψήφιου για τις Στρατιωτικές Σχολές

Καλησπέρα σας

Είμαι Αξιωματικός, απόφοιτος ΣΜΥ και υπηρετώ στην Αλεξανδρούπολη,από όπου και κατάγομαι.

Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου, καθώς ο υιός μου … είναι υποψήφιος για τις πανελλήνιες του τρέχοντος έτους.

Τον Μάρτιο πέρασε επιτυχώς τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις στα Τρίκαλα, όπου έδωσε και το αγώνισμα της κολύμβησης, καθώς ήταν υποχρεωτικό για την Σχολή Ικάρων, ως ιπτάμενος. 

Το Σώμα της Πυροσβεστικής, δυστυχώς, καθυστέρησε να εκδώσει την εγκύκλιο για τις ΠΚΕ, με αποτέλεσμα να συμπεριλάβει το αγώνισμα μεταφοράς των αλτήρων, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στα αγωνίσματα που έδωσαν οι υποψήφιοι. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, το υπόψιν αγώνισμα, θα έπρεπε να δοθεί σε έδρα της Πυροσβεστικής.

Ενώ βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας των υποψηφίων, χρονικό διάστημα που αντιλαμβάνεστε ότι η κάθε ώρα της ημέρας είναι απαραίτητη για την προετοιμασία τους, αποφασίσατε εντός Μαίου, και δη στις 18 Μαίου τρέχοντος έτους, να καλέσετε τους υποψηφίους στην Αθήνα, μόνο για να δώσουν το συγκεκριμένο άθλημα, αναγκάζοντας να υποστούν εκτός του χρηματικού κόστους, για το οποίο δεν φείδομαι, την απώλεια 2 ημερών από την προετοιμασία τους.

Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός για ένα και μοναδικό άθλημα να αναγκάζονται οι υποψήφιοι να μεταβούν στην Αθήνα και να μην έχετε προβλέψει, εφόσον καθυστερήσατε να εκδώσετε την εγκύκλιο και δεν συμπεριλήφθηκε το άθλημα στις ΠΚΕ των στρατιωτικών σχολών, να μην δίνετε την δυνατότητα στους υποψηφίους να αγωνιστούν στις κατά τόπους Περιφέρειες της Ελλάδας.

Αποτέλεσμα των ενεργειών σας είναι ο υιός μου να επιλέξει να μην συμμετάσχει, καθώς θα είναι μεγάλη απώλεια ωρών από την προετοιμασία του, για την οποία έχει καταβάλλει έντονη προσπάθεια τα τελευταία έτη.Τονίζω και πάλι ότι είναι απαράδεκτο που για ένα και μοναδικό άθλημα δεν μεριμνήσατε για τους υποψηφίους του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σε περίπτωση που δεν είχατε τη δυνατότητα να αλλάξετε την έδρα για το αγώνισμα, θα έπρεπε, αν μη τι άλλο, να αλλάξετε την ημερομηνία και να την μεταφέρετε μετά τις πανελλήνιες, για όσους έχουν δώσει ΠΚΕ σε στρατιωτικές σχολές και απομένει μόνο το αγώνισμα μεταφοράς των αλτήρων.

Ένας αγανακτισμένος, εκ των πολλών γονέων.