13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΑΠ/NMIOTC

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΑΠ/NMIOTC

Την Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ παρευρέθη ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην επίσκεψη Αντιπροσωπείας του Κογκρέσου των ΗΠΑ στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής / NATO Maritime Interdiction Operational Training Center (ΚΕΝΑΠ/NMIOTC).

            Η Αντιπροσωπεία του Κογκρέσου, η οποία την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 συναντήθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , κατά την διάρκεια της επίσκεψής της ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες του Κέντρου.

            Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Κρήτη και για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε επίσης τις εγκαταστάσεις του Πεδίου Βολής Κρήτης (NATO Missile Firing Installation – NAMFI) και του Κέντρου Αριστείας Ενοποιημένης Αντιαεροπορικής και Αντιπυραυλικής Άμυνας (Integrated Air and Missile Defence Centre Of Excellence – IAMD COE), μεταφέροντας τις ευχές του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο.

            Κατά την διάρκεια των επισκέψεων, τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.