13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΕπισκέψεις ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στις Σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Επισκέψεις ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στις Σχολές Ναυτικών Δοκίμων και Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, επισκέψεις στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) στον Πειραιά και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥΝ) στον Σκαραμαγκά, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τους Διοικητές των Σχολών, Υποναύαρχο Ιωάννη Πάττα ΠΝ (ΣΝΔ) και Πλοίαρχο Χαράλαμπο Γαβαλά ΠΝ (ΣΜΥΝ), για την οργάνωση, τα προγράμματα στρατιωτικής – ναυτικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και τις τρέχουσες δραστηριότητες τους. Στη συνέχεια, περιηγήθηκε στους χώρους τους, ενώ παράλληλα συνομίλησε με στελέχη τους και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους σπουδαστές των Σχολών.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχάρη τις Διοικήσεις και τα στελέχη των Ναυτικών Σχολών, για το εξαιρετικό τους έργο στην παραγωγή γνώσης και προαγωγή της έρευνας στη Ναυτική επιστήμη και τεχνολογία, που έχει ως αποτέλεσμα, αμφότερες, να αποδίδουν διαχρονικά ικανότατους, καλλιεργημένους στο Ναυτικό πνεύμα και άρτια επαγγελματικά καταρτισμένους στη Ναυτική τέχνη, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, οι οποίοι στελεχώνουν τις Μονάδες του Πολεμικού μας Ναυτικού.