13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕπίσκεψη του ΚΚΕ στην 8η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ»

Επίσκεψη του ΚΚΕ στην 8η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ»

Επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Δευτέρα, 6 Ιούλη 2020, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, στην 8η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ» στα Ιωάννινα. Αποτελούνταν από τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή, τον Νεκτάριο Τριάντη, Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ και τον Θόδωρο Γουλή, μέλος της Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Ενημερώθηκαν από το Διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Χρήστο Σιόρεντα, που έχει έδρα τα Ιωάννινα με κύρια αποστολή τη διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της περιοχής της Ηπείρου, της νήσου Κέρκυρας, των Παξών και των Διαπόντιων νησιών.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημέρωσε το Διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας σχετικά με τις πρωτοβουλίες του Κόμματος, καθώς και τις Ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι στρατευμένοι.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε ότι θα αναδείξει και τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν τα μόνιμα στελέχη της Ταξιαρχίας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στρατευμένοι.