13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕπίσκεψη του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στο Ναύσταθμο Κρήτης

Επίσκεψη του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού στο Ναύσταθμο Κρήτης

 Από τη Δευτέρα 03 έως την Τρίτη 04 Αυγούστου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ επισκέφθηκε το Ναύσταθμο Κρήτης (ΝΚ).

        Στο πλαίσιο της επισκέψεως τη Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 εγκαινίασε νεόδμητη πολυκατοικία στον οικισμό του ΝΚ η οποία θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των υποδομών στέγασης του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού.

        Στην τελετή παρέστησαν ο Διοικητής Διοικήσεως Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ), Αντιναύαρχος (Μ) Γ. Ν. Μπαμπλένης ΠΝ, ο Διοικητής του ΝΚ Αρχιπλοίαρχος Ι. Σαρρηγιάννης ΠΝ, ο Διοικητής του Κέντρου Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) Αρχιπλοίαρχος Π. Παπανικολάου ΠΝ και τοπικές Θρησκευτικές Αρχές.

        Την Τρίτη 04 Αυγούστου 2020 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΝΚ, τη μόνιμη δεξαμενή, τα πλοία σε επισκευή καθώς και πλοία του ΠΝ που ελλιμενίζονται στο Ναύσταθμο.

        Στο περιθώριο της επίσκεψης τη Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 μετέβη στην οικία–μουσείο του Ελευθέριου Βενιζέλου στη Χαλέπα, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών κο Νίκο Παπαδάκη.