13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΕπίσκεψη ΓΓ ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου στo 304 ΠΕΒ

Επίσκεψη ΓΓ ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου στo 304 ΠΕΒ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου, επισκέφθηκε την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, το 304 ΠΕΒ που εδρεύει στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.

Ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ θέλησε από κοντά να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Διοικητή και το προσωπικό του 304 ΠΕΒ και πολιτικό και στρατιωτικό, για την πρωτοβουλία να συντηρήσουν και να επαναφέρουν σε άριστη κατάσταση το όχημα της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο». Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία συνεχίζει το κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και ακόμα περισσότερο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου εκπροσώπησε ο Διοικητής του κ. Ιωάννης Ντόκος, ο οποίος ευχαρίστησε το 304 ΠΕΒ για την πρωτοβουλία που ανέλαβε. Επιπλέον ο Διευθυντής του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κ. Στυλιανός Λαφιωνιάτης παρέλαβε και επίσημα προς χρήση από τον κ. Οικονόμου την συντηρημένη κινητή μονάδα και κατόπιν ο κ. Γενικός Γραμματέας βράβευσε τους επί δεκαετία τουλάχιστον εθελοντές αιμοδότες.

Τέλος ο Γενικός Γραμματέας συνάντησε κατ’ ιδίαν το σωματείο του πολιτικού προσωπικού του 304 ΠΕΒ και άκουσε διάφορα θέματα που του έθεσαν. Ο κ. Οικονόμου τους ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά για την εξαιρετική πρωτοβουλία και προσφορά και αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη και τον Διοικητή του 304 ΠΕΒ αναχώρησε για την Αθήνα.