13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕπίσημη συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με Υποδιοικητή Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου...

Επίσημη συνάντηση ΠΟΜΕΝΣ με Υποδιοικητή Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Ρίτσαρντ-Σπυρίδων Χαγκαμπιμάνα

Η ΠΟΜΕΝΣ, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον  Υποδιοικητή Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Σπύρο Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα,, πάνω στα ζητήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία στρατιωτικούς.

Συγκεκριμένα συζητήθηκε η αναβάθμιση των Στρατιωτικών Σχολών, η δημιουργία Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας, η πλήρης απεμπλοκή των συναδέλφων μας από τα ΗΟΤ-SPOT καθώς και η απλήρωτη εργασία που βιώνουν τα στελέχη των Ε.Δ. (νυχτερινή εργασία – περίπολα Έβρου –  HOT SPOT – εφημερίες γιατρών/νοσηλευτών κα.)    

Ο Σπύρος Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. και από τον Αύγουστο 2020 επίτιμο μέλος της Ομοσπονδίας μας, διότι πιστεύει στην υγιή – θεσμική εκπροσώπηση των συναδέλφων μας, τονίζοντας ότι και ο ίδιος από την μεριά του θα συνεισφέρει με τις δικές του δυνάμεις, για τον σκοπό αυτό.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαία υπόσχεση για συχνότερες επαφές στο μέλλον, που θα έχουν πάντα ως γνώμονα, το συμφέρον των συναδέλφων μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
  
Δημήτριος Ρώτας Ασμχος (ΥΔΚ)Γεώργιος Θεοδώρου Τχης (ΠΖ)