13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΕΚΤΑΚΤΟ: ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος: Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η υλοποίηση...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος: Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η υλοποίηση των μεταθέσεων

Του Ηλία Προύφα

Στο θέμα των μεταθέσεων στελεχών και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέρθηκε πριν λίγο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος 104,6 FM, o ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε στις μεταθέσεις των στελεχών, τονίζοντας ότι από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η υλοποίηση τους.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι την ερχόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσει η κοινοποίηση των καταστάσεων από τα Γενικά Επιτελεία, προς τους σχηματισμούς και τις μονάδες, ενώ τα φύλλα πορείας θα εκτελεστούν μέσα στο Μάϊο για μεταθέσεις εντός φρουράς και από 1ης Ιουνίου για εκτός.

Να σημειώσουμε, ότι ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε ζητήσει από τους επιτελείς του, να τελειώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα η διαδικασία της κοινοποίησης των μεταθέσεων, έτσι ώστε να μπει νωρίς τέλος στην αγωνία των στελεχών και των οικογένειών τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ασχέτως των όποιων καθυστερήσεων παρατηρήθηκαν, όταν οι καταστάσεις των μεταθέσεων έφθαναν στον Υπουργό για υπογραφή, έμπαιναν από τον ίδιο, σε πρώτη προτεραιότητα.