13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΚΤΑΚΤΟ: Στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας το απόγευμα για τον covid-19 ο...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας το απόγευμα για τον covid-19 ο ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Του Ηλία Προύφα

Στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, θα συμμετέχει ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος θα κάνει ανακοινώσεις σχετικά με τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαδικασία του testing.

Να σημειώσουμε ότι είχε προηγηθεί η συμμετοχή του Στρατηγού Φλώρου, στην πρωινή σύσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για το εθνικό σχέδιο εμβολιασμού.

Στην απογευματινή ενημέρωση στο υπουργείο υγείας θα εκτός του ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, θα συμμετέχουν η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.