13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΚΤΑΚΤΟ: Κρούσμα Κορονοϊού στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης. Σε ''συναγερμό'' το Γ'ΣΣ για την...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κρούσμα Κορονοϊού στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης. Σε ”συναγερμό” το Γ’ΣΣ για την επίσκεψη της ΠτΔ και του ΥΕΘΑ

Του Ηλία Προύφα

Κρούσμα κορονοϊού στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του kranosgr, πρόκειται για οπλίτη της ΛΑΦ, ο οποίος συνδέεται με γνωστό μπαρ στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, το οποίο και έκλεισε λόγω του ιού.

Αυτή τη στιγμή έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, το περιστατικό ”απομονώθηκε” άμεσα για την αποφυγή της διασπορά του ιού, ενώ η υψηλή πρόληψη για την οποία είχε φροντίσει η Διεύθυνση της ΛΑΦ σε συνεργασία με το Γ’ΣΣ, απέτρεψε τα χειρότερα, καθιστώντας τη ΛΑΦ ασφαλή.

Ωστόσο στο Γ’ΣΣ και με δεδομένο η Λέσχη θα πρέπει να κλείσει για απολύμανση και τα στελέχη να μπουν σε εβδομαδιαία καραντίνα, επικρατεί προβληματισμός για το εάν θα πρέπει να γίνει το Προεδρικό γεύμα την επόμενη εβδομάδα.

Να σημειώσουμε ότι χθες στη Λέσχη βρέθηκε και ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, ενώ προχθές δείπνησε στη βεράντα της ΛΑΦ και ο Αμερικανός Landcom, με τον Σωματάρχη Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούκο.

Ήδη το θέμα του κρούσματος συζητιέται ανάμεσα σε στελέχη της συμπρωτεύουσας τα οποία ζητούν το κλείσιμο του χώρου για απολύμανση.

Αναμένονται οι όποιες διευκρινήσεις του Γ’ΣΣ.