13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΕΚΤΑΚΤΟ - Ερντογάν σε στρατιωτικούς: ''Βυθίστε Ελληνικό πλοίο!''

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ερντογάν σε στρατιωτικούς: ”Βυθίστε Ελληνικό πλοίο!”

Δείτε βίντεο

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησαν οι Γερμανοί. Δημοσίευμα-”βόμβα” της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, φέρει τον τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να ζήτησε από τους στρατηγούς του να προκαλέσουν ένα θερμό επεισόδιο βυθίζοντας ελληνικό πλοίο ή καταρρίπτοντας ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος.   

Προφανώς μετά το ”κάζο” με το ”Kemal Reis” οι Τούρκοι ήθελαν εκδίκηση. Όμως ξέρουν καλά οι Τούρκοι, πως εάν γινόταν αυτό το λάθος, τότε η απάντηση των ΕΔ θα ήταν ολοκληρωτική! 

Aναλυτικά 

«Ο υπολογισμένος πόλεμος του Ερντογάν», αναφέρει ο τίτλος του γερμανικού δημοσιεύματος το οποίο τονίζει μεταξύ άλλων πως «μια στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας απειλεί στην ανατολική Μεσόγειο».

Στη συνέχεια η Welt κάνει μία αποκάλυψη επικαλούμενη στρατιωτικούς κύκλους. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος είχε ζητήσει πριν λίγο καιρό τη βύθιση ενός ελληνικού πλοίου στη Μεσόγειο.


«Πρέπει να το κάνετε χωρίς να σκοτωθεί κανείς», φέρεται να είπε ο Ερντογάν. Οι στρατηγοί αρνήθηκαν και τότε κάποιος άλλος πρότεινε -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της Welt- να καταρριφθεί ένα ελληνικό αεροσκάφος, καθώς ο πιλότος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κάθισμα εκτόξευσης για να σωθεί.

Ωστόσο και αυτό το σχέδιο αρνήθηκαν να το υλοποιήσουν οι στρατηγοί.

ΠΗΓΗ: https://www.pentapostagma.gr