13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕκτάκτως σε ΚΩ και Ρόδο ο ΟΥΚας Στρατηγός Ν. Φλάρης

Εκτάκτως σε ΚΩ και Ρόδο ο ΟΥΚας Στρατηγός Ν. Φλάρης

Του Ηλία Προύφα

Με την τουρκική προκλητικότητα να έχει ”χτυπήσει” κόκκινο, μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η έκτακτη μετάβαση του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού, Αντιστράτηγου Νικόλαου Φλάρη, σε σχηματισμούς της ΑΣΔΕΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, από χθες Τετάρτη, ο Γενικός Επιθεωρητής, συνοδευόμενος από τον επίσης καταδρομέα αντικαταστάτη του Στρατηγό της ΑΣΔΕΝ, Δημήτριο Χούπη, περιοδεύει σε μονάδες της 80 ΑΔΤΕ, ενώ μετέβη στην Κάλυμνο και Νύσιρο.

Ο Καταδρομέας ΟΥΚας Στρατηγός Φλάρης, ο οποίος εκτός από Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, διετέλεσε επιτυχώς και ΑΣΔΕΝαρχης, γνωρίζοντας πολύ καλά την περιοχή, μετέβη σε μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια, όπου συνομίλησε με το νεοτοποθετημένο προσωπικό και τους διοικητές για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων προσαρμογής, ενημερώθηκε για το βαθμό ετοιμότητας Μονάδων και το βαθμό επιτήρησης των επιτηρητικών φυλακίων, διαπιστώνοντας το υψηλό ηθικό του προσωπικού, την άριστη εκπαίδευση και την ετοιμότητα με όλα τα διαθέσιμα μέσα …!!!.
Επιπλέον, ο Στρατηγός Φλάρης, είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, όπως Δημάρχους των νησιών και το Μητροπολίτη της ΚΩ.
Σήμερα Πέμπτη το πρωί, πραγματοποίησε συνάντηση με τις Διοικήσεις μονάδων της νήσου ΚΩ και παρακολούθησε εκπαιδευτική δραστηριότητα ετοιμότητας μηχανοκίνητου τάγματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Στρατηγού, το μεσημέρι μετέβη σε Χάλκη και Τήλο, ενώ το βράδυ θα βρίσκεται στη Ρόδο.

Όπως πάντα, σε πλήρη ετοιμότητα η ΑΣΔΕΝ!