13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕκλογές ΕΣΠΕΛ: Μήνυμα του υποψήφιου για το Δ.Σ, Λοχαγού Χρ. Σιανίδη

Εκλογές ΕΣΠΕΛ: Μήνυμα του υποψήφιου για το Δ.Σ, Λοχαγού Χρ. Σιανίδη

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι,έχοντας φτάσει λίγο πριν τις εκλογές της ΕΣΠΕΛ και, (με τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την εκλογή του Δ.Σ. και των Αντιπροσώπων) θα πρέπει να μας βρουν όλους έτοιμους, ενωμένους, και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τις δύσκολες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και την αντιμετώπιση των δυσεπίλυτων προβλημάτων των χαμηλόβαθμων κυρίως συναδέλφων.

Όπως έχω αναφερθεί και σε προηγούμενες τοποθετήσεις μου ήμουν, είμαι, και θα είμαι πάντα δίπλα στον συνάδελφο με όρεξη για δουλειά, ζήλο, ενδιαφέρον, ταπεινότητα, και σεμνότητα, σεβόμενος τον ίδιο, την οικογένεια του, και τα προβλήματα του!

Από την πρώτη ημέρα που ανήκω στις τάξεις του Ε.Σ. πάντα έβαζα το εμείς πάνω από το εγώ και η διοίκηση που ασκούσα και που ασκώ ήταν και είναι ανθρωποκεντρική: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

Πιστεύω και αγωνίζομαι για την ενότητα η οποία διασφαλίζεται από την τήρηση των κανόνων και κυρίως από τον αλληλοσεβασμό! Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις μεταξύ συναδέλφων, επιθυμώ ηρεμία, με μόνο στόχο την επίλυση των ζητημάτων που υπάρχουν και όχι τη δημιουργία νέων.

Δεν χωράνε έριδες, ανταγωνισμοί και προσωπικά οφέλη! Τώρα έφτασε η ώρα των κομβικών αποφάσεων μέσω της ψηφοφορίας στις εκλογές της 13ης Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων και δια αυτό ΖΗΤΩ τη ψήφο σας για να εργαστούμε όλοι μαζί και να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα για το κοινό καλό όλων των χαμηλόβαθμων συναδέλφων και να ακουστεί η φωνή τους στα κέντρα αποφάσεων!

Πιστεύω στη σύνθεση απόψεων, ιδεών, δυνάμεων όλων μας για να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι και αποδοτικοί!

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!!!

Με συναδελφική εκτίμηση και σεβασμό

ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΓΟΣ(ΑΠΒ)

Υποψήφιος ( Δ.Σ. και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ) 6937457554