13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕκλογές ΕΣΠΕΛ: Μήνυμα του Προέδρου Σμηναγού Θωμά Ντιντιού

Εκλογές ΕΣΠΕΛ: Μήνυμα του Προέδρου Σμηναγού Θωμά Ντιντιού

Όλες αυτές τις μέρες της προεκλογικής περιόδου που διανύει η ΕΣΠΕΛ, οι Στρατιωτικοί της Λάρισας διάβασαν διάφορα στο διαδίκτυο, άκουσαν να τους λένε κάποιοι διάφορες ιστορίες, ενοχλήθηκαν από πολλούς με διάφορα αβάσιμα επιχειρήματα.

Από τη μία είδαμε το τελευταίο διάστημα Στρατιωτικούς να αναδεικνύουν το έως τώρα έργο τους μέσα σε ένα Αυτοδιοίκητο Πρωτοβάθμιο Σωματείο όπως είναι η ΕΣΠΕΛ και από την άλλη είδαμε ανθρώπους να εμφανίζονται ξαφνικά ως σωτήρες της ΕΣΠΕΛ, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν με την παρουσία τους σε καμία απολύτως εκδήλωση ή δραστηριότητα της Ένωσης και δεν κατέθεσαν κανέναν προσωπικό προβληματισμό τους ως μέλη.

Η ώρα της κάλπης όμως έφτασε, τα φώτα της δημοσιότητας δυστυχώς για κάποιους θα ξανά σβήσουν και οι συνάδελφοι μέλη της ΕΣΠΕΛ θα πάρουν την ευθύνη πάνω τους και μέσω της μυστικής ψηφοφορίας, με πλήρη γνώση και υπεύθυνη κρίση, θα επιλέξουν ποιοι έχουν τη δυνατότητα και τα απαραίτητα προσόντα να τους εκπροσωπήσουν για τα επόμενα 3 χρόνια, οι οποίοι θα διεκδικούν δυναμικά και αποφασιστικά την επίλυση κάθε προβλήματος αυτών και των οικογενειών τους.

Έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πιθανή ‘’υποκινούμενη’’ από εξωτερικούς παράγοντες προσπάθεια ελέγχου της ΕΣΠΕΛ και σε κάποιους ανεξάρτητους ανθρώπους που αγάπησαν και αγωνίστηκαν για την Ένωση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, οι οποίοι δεν έλειψαν ποτέ από δίπλα της ακόμα και σαν απλά μέλη, σε εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές. 

Σας προτρέπω να στηρίξετε τέτοιες υγιής και ανεξάρτητες υποψηφιότητες οι οποίες αν με τη βοήθειά σας εκλεγούν, με αγάπη και σκληρή δουλειά όπως είδη δήλωσαν δημόσια, μακριά από αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς, θα βάλουν το λιθαράκι τους για να πάει η ΕΣΠΕΛ ακόμα πιο ψηλά για το συμφέρον όλων.

Υποψήφιοι για ΔΣ ΕΣΠΕΛ:

Ντιντιός Θωμάς – Μπαζούκης Δημήτρης

και

Ξανθόπουλος Ιωάννης – Μπαρμπέρης Πέτρος

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των συναδέλφων μου μελών της ΕΣΠΕΛ, είμαι σίγουρος ότι θα πράξουν το σωστό, μη επιτρέποντας πισωγυρίσματα και χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Και να θυμάστε, με το ξερό δέντρο δεν ασχολείται ποτέ κανένας, όλοι χτυπάνε το δέντρο που παράγει καρπούς. Εμείς όμως αντέχουμε και συνεχίζουμε δυναμικά !!!

Ντιντιός Θωμάς (Πρόεδρος ΕΣΠΕΛ)