13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΕθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε χθες, Τρίτη 5 Μαΐου 2020, ο νέος Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (Vης Μεραρχίας Κρητών), Ταξίαρχος Δημήτριος Αρβανίτης ο οποίος διαδέχεται τον Ταξίαρχο Στυλιανό Γασπαράκη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στα θέματα που χειρίζεται η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και , βεβαίως, στο επίκαιρο και φλέγον ζήτημα της πανδημίας του Κορωνοϊού και των επιπτώσεων αυτής. Ο κ. Καλογερής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άριστη και αγαστή συνεργασία που υπάρχει διαχρονικά με την ηγεσία της Vης Μεραρχίας Κρητών, και θεωρεί δεδομένο ότι αυτή θα συνεχισθεί και θα ενδυναμωθεί.
Ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τον διαβεβαίωσε ότι η καλή αυτή παράδοση θα συνεχιστεί και κατά τη θητεία του»

ΠΗΓΗ: http://www.haniotika-nea.gr/ethimotypiki-episkepsi-toy-neoy-dioikiti-tis-5is-taxiarchias-pezikoy-ston-antiperifereiarchi-chanion/