13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΕθιμοτυπική επίσκεψη της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας στο νέο Διοικητή της 77 ΜΕ

Εθιμοτυπική επίσκεψη της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας στο νέο Διοικητή της 77 ΜΕ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Νομού Μεσσηνίας το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021 στον προσφάτως νεοτοποθετηθέντα Διοικητή Συνταγματάρχη (ΠΖ) Ηλία Δημητρακόπουλο, της 77 Μονάδας Επιστρατεύσεως, που βρίσκεται στο Στρατόπεδο Παπαφλέσσα στην Καλαμάτα.

Τον Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχη (ΥΓ) ε.α. Ιωάννη Ίσσαρη κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του τον συνόδευαν οι: Λοχαγός (ΠΖ) ε.α. Αναστάσιος Παναγιωτακόπουλος, ο Λοχαγός (ΦΠΖ) ε.α. Παναγιώτης Μαρκόπουλος και ο Λοχαγός (ΕΠ) ε.α. Χαράλαμπος Ιωσηφίδης.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς τους, αφού ευχήθηκαν κάθε καλό και καρποφόρο και καλή επιτυχία στον νέο Διοικητή της Μονάδας τα μέλη του Δ.Σ. ΕΑΑΣ Μεσσηνίας εξέφρασαν τη στήριξή τους στο σημαντικό έργο, το οποίο επιτελείται και διαβεβαίωσαν την νέα Διοίκηση ότι θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στο άκρως σημαντικό και επιτελούμενο έργο τους, και κοντά στο στρατιωτικό και πολίτικο προσωπικό της Μονάδος. Αλλά, και θα συμβάλλουν τα μέγιστα, ώστε να υπάρχει μια δυναμική αγαστή συνεργασία αναμεταξύ της 77 Μ.Ε. και της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας, ιδιαίτερα, τώρα, που υπάρχει η υγειονομική κρίση της πανδημίας Covid – 19.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Μεσσηνίας Συνταγματάρχη (ΥΓ) ε.α. Ιωάννης Ίσσαρης δήλωσε ότι για το καλό της τοπικής κοινωνίας και για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να παραμένει το Στρατόπεδο Παπαφλέσσα ανοιχτό και προς τα εκεί κινούνται όλες οι προσπάθειες. Επίσης, ότι η ΕΑΑΣ Μεσσηνίας είναι και μένει σταθερά αρωγός και συμπαραστάτης, τόσο στο ένστολο προσωπικό, όσο ακόμα περισσότερο και στους Αποστράτους, και ότι μέσα από καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες εντείνεται η προσπάθεια να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα του στρατιωτικού προσωπικού.