13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΈνοπλες Δυνάμεις διά πάσαν νόσο

Ένοπλες Δυνάμεις διά πάσαν νόσο

(Φωτό αρχείου)

Του Ηλία Προύφα

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τις δηλώσεις Χαρδαλιά, για την εμπλοκή ή καλύτερα την ανάθεση του ελέγχου των τουριστών για covid-19 στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη έχουν ήδη βγει στα… κεραμίδια.

Τα μηνύματα που εισπράττουμε στο kranosgr, είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικά, στην απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά, να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και αυτό το έργο. (Μεταναστευτικό, ΕΦΚΑ, Υγειονομική κάλυψη covid-19, Υγειονομική κάλυψη Ακρόπολης κλπ)

Αυτό βέβαια που ξένισε περισσότερο τα στελέχη ήταν η ανακοίνωση της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων από το Νίκο Χαρδαλιά και όχι από το φυσικό πολιτικό τους προϊστάμενο, ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην εκλογική του περιφέρεια την Καβάλα, για να εορτάσει τα ελευθέρια της πόλης και να τιμήσει τη μνήμη του Αποστόλου Παύλου.

Ούτε καν από τον αρμόδιο για τα στρατιωτικά νοσοκομεία ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, έγινε η ανακοίνωση, αλλά από τον ίδιο το Νίκο Χαρδαλιά.

Λάθος επικοινωνιακό απέναντι στα στελέχη των ΕΔ.

Όσον αφορά στις δηλώσεις Χαρδαλιά, όπως ανακοίνωσε χθες βράδυ από τη Μυτιλήνη, ”θα εγκατασταθούν μόνιμα κλιμάκια υγειονομικών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά τους επόμενους τρεις μήνες, που θα έχουν την απόλυτη ευθύνη για τους ελέγχους που θα γίνονται στους εισερχόμενους από το εξωτερικό επισκέπτες”.

Ένοπλες Δυνάμεις δια πάσαν νόσο.