13.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΜεταλλικές καρδιές ανακύκλωσης καπακιών σε 1η Στρατιά και 404 ΓΣΝ

Μεταλλικές καρδιές ανακύκλωσης καπακιών σε 1η Στρατιά και 404 ΓΣΝ

Επόμενος σταθμός στην εκστρατεία ανακύκλωσης καπακιών του Συλλόγου ΥΕΘΑ-ΓΕΣ Λάρισας, ήταν το κτίριο του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς και το 404 ΓΣΝ, καθώς την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 δύο κατακόκκινες μεταλλικές καρδιές ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών εγκαταστάθηκαν σε κεντρικά σημεία των παραπάνω Στρατοπέδων.

Να θυμίσουμε ότι στόχος της εκστρατείας είναι η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών που θα προσφερθούν προς ανακύκλωση, ώστε το χρηματικό τους αντίτιμο να καλύψει τις ανάγκες των Στρατοπέδων του Νομού μας, σε προμήθεια κυρίως απινιδωτών καθώς και άλλων ειδών κοινωνικού χαρακτήρα.

Ως Σύλλογος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη καθώς και τη Διεύθυνση του 404 ΓΣΝ, για τη στήριξη του εγχειρήματος αλλά και για το χώρο που διέθεσαν για την εγκατάσταση των κατασκευών.

Τέλος, καλούμε όλους τους Συναδέλφους (Πολιτικό και Στρατιωτικό Προσωπικό) να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τη συγκεκριμένη δράση, η οποία θα συμβάλει στη προμήθεια των σωτήριων αυτών μηχανημάτων, που θα εξοπλίσουν τις Μονάδες του Νομού μας.