13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΔωροεπιταγές για το ΣΠ Ιωαννίνων από την ΕΣΠΕΗΠ

Δωροεπιταγές για το ΣΠ Ιωαννίνων από την ΕΣΠΕΗΠ

Στηρίζουμε με πράξεις τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους με επιστροφή των εισφορών τους(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ)

   ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’ Λεωφόρος Δωδώνης 39, ΤΚ 45221 email:[email protected] Ιωάννινα, 27 Ιαν 2021

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ  ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)   

            Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ενημερώνει τα μέλη της ότι μετά απόφαση του ΔΣ και έγκρισης από αυτό του οικονομικού απολογισμού 2020 που έκλεισε για άλλη μια χρονιά θετικά, αποφάσισε να επιστραφεί μέλος των εισφορών των μελών μας με την μορφή δωροεπιταγών με έξοδα της Ένωσης από το Στρατιωτικό Πρατήριο Ιωαννίνων.

          Οι δωροεπιταγές θα δίνονται αρχομένης από τον Φεβρουάριο  μετά από κλήρωση από την οποία εξαιρέθηκαν με αίτησή τους όλα τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης.

          Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι για την θεώρηση καρτών μέλους για το 2021 ή έκδοση νέων καρτών  μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του ΔΣ ενώ με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν και για την λειτουργία των γραφείων της Ένωσης αναλόγως των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ !!

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- Πρόεδρος   Θεοδώρου Γεώργιος Ταγματάρχης (ΠΖ) 6937453787    -Ο- Γενικός Γραμματέας   Στρατσιάνης Παναγιώτης  ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ) 6936563126