13.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔολοφονία στο Μεσολόγγι: Στις έρευνες και ο Στρατός

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Στις έρευνες και ο Στρατός

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του εγκλήματος – θρίλερ στο Μεσολόγγι και τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη, με την αστυνομία να συνεχίζει να προσπαθεί να λύσει τον δύσκολο γρίφο.

Σήμερα Τετάρτη το πρωί βρέθηκε νέο φυσίγγιο στην περιοχή που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος. Τόσο το φυσίγγιο που εντοπίστηκε, όσο και οι δύο κυνηγετικές καραμπίνες του 50χρονου, θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση.

Σημειώνεται πως αν και έχει συλληφθεί ένας άνθρωπος, ένας κρεοπώλης, ο οποίος πάντως συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή του, οι έρευνες της αστυνομίας δεν αποκλείουν τίποτα για το έγκλημα. Ερευνούν ακόμα και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να τον πέταξε στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, μετά από 18 ολόκληρες μέρες.

Στις έρευνες και ο στρατός

Στην περιοχή θα μεταβούν ναρκαλιευτές του στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανέλκυσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του νεαρός κυνηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο κατηγορούμενος είπε σε αστυνομικούς που τον ρώτησαν για την υπόθεση “έχω καθαρά χέρια. Δεν έκανα εγώ το έγκλημα”. Ωστόσο, φέρεται να παραδέχθηκε πως βρέθηκε την μοιραία βραδιά στην περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα του 30χρονου, μαζί με τον Μπάμπη Κούτσικο.

Δε αποκλείεται πάντως η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ έμφαση δίνεται στο να βρεθεί το κίνητρο και για αυτό – εκτός των άλλων- αναζητούνται και μαρτυρίες. Όπως είπε στην ΕΡΤ η εκρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ Κ. Δημογλίδου, “η θετική εξέλιξη της ανεύρεσης της σορού του άτυχου νεαρού θα μας δώσει σίγουρα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα. Στοιχεία τα οποία θα μπορούν να αποκλείσουν ή να αποδείξουν και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού στο συγκεκριμένο έγκλημα… Υπάρχει συμμετοχή στη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια και αυτό προκύπτει από το χρονικό διάστημα το οποίο είναι περιορισμένο. Ο άνθρωπος αυτός κινήθηκε στην περιοχή και τέλεσε αυτό που έχει τελέσει και ήδη είναι προφυλακισμένος και σίγουρα κατά την άποψή μας έχει κάποιον η κάποιους οι οποίοι τον έχουν βοηθήσει να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα.”

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr