13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΔιοικητής ΑΣΔΕΝ Αντγος Χούπης: ''Δώστε βαρύτητα στην καθημερινότητα των στελεχών και των...

Διοικητής ΑΣΔΕΝ Αντγος Χούπης: ”Δώστε βαρύτητα στην καθημερινότητα των στελεχών και των οικογενειών τους”

Του Ηλία Προύφα

”Δώστε βαρύτητα στην καθημερινότητα των στελεχών και των οικογενειών τους”. Αυτή ήταν η πρώτη εντολή που έδωσε προς τους Διοικητές των σχηματισμών στα νησιά του Αιγαίου, ο νέος Διοικητής ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης.

Εκτός από την επιχειρησιακή ετοιμότητα, η οποία βρίσκεται στον ύψιστο βαθμό, οι Διοικητές θα πρέπει να επικεντρωθούν σε θέματα καθημερινότητας στελεχών, που αφορούν τα ΣΟΑ – ΣΟΜΥ – ΣΟΕΠΟΠ – Στρατιωτικά Πρατήρια, ΛΕΘ, Ιατρεία και Οδοντιατρεία των φρουρών καθώς και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Ακολουθώντας το δόγμα του ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για στήριξη των στελεχών και των οικογενειών τους και στους τρεις κλάδους των ΕΔ, ο Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ζήτησε να γίνει άμεση καταγραφή όλων των προβλημάτων που τυχόν υπάρχουν και να ακολουθήσει η άμεση επίλυσή τους.

Οι Διοικητές της 79 ΑΔΤΕ, 80 ΑΔΤΕ και όλων των υπόλοιπων νησιωτικών περιοχών, βρίσκονται ήδη στο στάδιο της αποκατάστασης, ανακαίνισης και αναβάθμισης κτιριακών εγκαταστάσεων και παροχών υπηρεσιών, κάτι που ήδη αρχίζει και διαφαίνεται.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή…