13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΓ.Γ. ΥΠΕΘΑ Αντ. Οικονόμου: Ένας τζέντλεμαν του Πενταγώνου...(Νεότερη ενημέρωση)

Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ Αντ. Οικονόμου: Ένας τζέντλεμαν του Πενταγώνου…(Νεότερη ενημέρωση)

Του Ηλία Προύφα

Το καλό όπως και το κακό νέο έχουν γρήγορα ποδάρια και δεν μπορείς να το κρύψεις για καιρό.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του εορτάζοντα χθες Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΘΑ, Αντώνη Οικονόμου, ο οποίος όπως μας μετέφεραν στελέχη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης.

Χωρίς απαιτήσεις (παρόλο που πούντιασε ο άνθρωπος), δε ζήταγε τίποτα και πάντα ήταν ευγενέστατος με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως λοιπόν συζητιέται στο νοσοκομείο, διότι είναι η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο, μετά το εξιτήριο που έλαβε, πρόσφερε ένα σημαντικό προσωπικό δώρο στο καθένα από τα στελέχη των στελεχών, που εργαζόταν στην κλινική που νοσηλεύτηκε.

Το δώρο δεν ήταν ατζέντες, καλάθια με κρασιά και μελομακάρονα, αλλά αυτό που έχει ανάγκη ο κόσμος, χρήματα, τα οποία έδωσε από την τσέπη του.

Η κίνηση του Γενικού Γραμματέα, συζητιέται εδώ και μέρες σε όλα τα πηγαδάκια του νοσοκομείου και όσο και αν ήθελε ο Αντώνης Οικονόμου να το κρατήσει μυστικό, ήταν αδύνατο από τα ίδια τα στελέχη…

Είπαμε και τα καλά νέα έχουν γρήγορα ποδάρια…

Χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη στο Γενικό Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου.

(upd) 14.57

Του Ηλία Προύφα

Έκαναν το χρέος τους όπως σε όλους τους ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης χωρίς καμία εξαίρεση, τα στελέχη της κλινικής όπου νοσηλεύθηκε με κορονοϊό, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Οικονόμου και χωρίς να λάβουν κανένα προσωπικό δώρο σε χρήματα.

Αν και ο Γενικός Γραμματέας είχε τη διάθεση να προσφέρει προσωπικά χρήματα, ως δώρο ευχαρίστησης, αντί για κάτι άλλο συμβολικό, τα στελέχη μόλις πληροφορήθηκαν, αρνήθηκαν κατηγορηματικά, τον ευχαρίστησαν, αντάλλαξαν ευχές και του έδωσαν εξιτήριο.

Αυτό είναι και που συζητιέται και όχι η δωρεά χρημάτων, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Η πρόθεση του Γενικού Γραμματέα, κάτι που γινόταν για πρώτη φορά.

Αυτά είναι τα στελέχη του υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων, που όχι μόνο δεν ζητούν αλλά και όταν τους τα προσφέρουν από ευγνωμοσύνη και ευχαρίστηση, αρνούνται να τα λάβουν.

Συγχαρητήρια!