13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΓιατί τόση μυστικότητα; (upd) Γ'ΣΣ: ''Δεν έγινε το γεύμα...''

Γιατί τόση μυστικότητα; (upd) Γ’ΣΣ: ”Δεν έγινε το γεύμα…”

Του Ηλία Προύφα

Ως επτασφράγιστο μυστικό, επιχειρήθηκε να κρατηθεί όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, γεύμα μεταξύ του τ. Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γιώργου Καμπά και του νυν Σωματάρχη του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγου Σωτήρη Κωστάκογλου, στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης.

Στο περιθώριο της 86ης ΔΕΘ και συνοδεύοντας το κλιμάκιο του Αλέξη Τσίπρα στη συμπρωτεύουσα, ο τ. ΑΓΕΣ Γιώργος Καμπάς, κατέλυσε επί διήμερο στους ξενώνες της ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, όπου είχε συνάντηση και γεύμα με το Στρατηγό Κωστάκογλου.

Τι πιο φυσιολογικό για έναν τέως Αρχηγό και νυν σύμβουλο επί θεμάτων άμυνας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να συναντιέται και να γευματίζει με ένα Στρατηγό.

Αυτό που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό είναι, γιατί τόσο η μετάβαση και κυρίως το γεύμα του τ. ΑΓΕΣ Γ. Καμπά, με το Στρατηγό Κωστάκογλου, επιχειρήθηκε αυστηρώς (δεν ξέρουμε αν ήταν και δια ροπάλου) να μη διαρρεύσει προς τα έξω…

Είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο από δύο εξωστρεφείς Στρατηγούς; Δε το νομίζουμε, μάλλον υπερβάλλον ζήλος προστασίας…

(upd 11.47): Σε επικοινωνία που είχε ο εκπρόσωπος τύπου του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Συνταγματάρχης Πασχάλης Καμπούρης, διαψεύδει τα περί γεύματος του Στρατηγού Σωτήρη Κωστάκογλου, με τον τ. ΑΓΕΣ, Στρατηγό Γεώργιο Καμπά.