13.3 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΒ. Δελησταμάτης - Φράχτης Ν. Βύσσας: Ικανοποίηση κατοίκων Έβρου για την πρωτοβουλία...

Β. Δελησταμάτης – Φράχτης Ν. Βύσσας: Ικανοποίηση κατοίκων Έβρου για την πρωτοβουλία του ΑΓΕΕΘΑ

Του Ηλία Προύφα

Τα συγχαρητήρια τόσο στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο καθώς και στον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, απέστειλε μέσα από το kranosgr.com, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Βασίλης Δελησταμάτης.

Όπως ανέφερε, μετά την πρωτοβουλία του Στρατηγού Φλώρου, να δώσει εντολή αντικατάστασης του συρμάτινου προσπελάσιμου φράχτη και την κατασκευή νέου απροσπέλαστου, στην περιοχή της Νέας Βύσσας, οι κάτοικοι τους οποίους καθημερινά επισκέπτεται, αισθάνονται πιο ασφαλείς, έχοντας το σύνολο της πολιτείας στο πλευρό τους και κυρίως τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες με το δίδυμο Φλώρου – Χουδελούδη, συνεχίζουν να κάνουν τον Έβρο, απροσπέλαστο.

Μόνιμος κάτοικος της Δαδιάς Σουφλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Δελησταμάτης, εκφράζοντας κατοίκους του ακριτικού νομού, τόνισε ότι ο Στρατός και η Αστυνομία, είχαν, έχουν και θα έχουν Εβρίτες στο πλευρό τους.

Όπως δημοσιεύσαμε στο kranosgr.com, μετά από συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, έδωσε εντολή όπως στηθεί πρόχειρος αποτρεπτικός φράχτης, μήκους 100 μέτρων, ο οποίος αντικαθιστά παλιό συρμάτινο, απέναντι από νησίδα στη Νέα Βύσσα, όπου είχε γίνει πέρασμα λαθρομεταναστών.

Ο πρόχειρος φράχτης, σύμφωνα με τις φωτό και το βίντεο που εξασφάλισε το kranosgr.com, ολοκληρώνεται με γρήγορους ρυθμούς και μαζί με την εγρήγορση που βρίσκονται τα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, θα σφραγίσει και αυτό το πέρασμα των λαθρομεταναστών.

YouTube video