13.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΒραβεύσεις από το Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου

Βραβεύσεις από το Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου

Του Ηλία Προύφα

Σε κλειστό κύκλο και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» του ΥΕΘΑ, η βράβευση 3 μόνιμων πολιτικών υπαλλήλων του υπουργείου, από το Γενικό Γραμματέα ΥΠΕΘΑ Αντώνιο Οικονόμου, λόγω συνταξιοδότησης.

Πρόκειται για τον Μουστάκα Χρήστο, διατελέσαντα επί μια 10ετία Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΥΕΘΑ, τον Βασίλειο – Αθανάσιο Σιδέρη, διατελέσαντα επί μια 10ετία γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΥΕΘΑ και την Μαρία Ζήκου, διατελέσασα επί 35 έτη προϊσταμένη σε διάφορες υπηρεσίες του ΓΕΣ, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν προϊσταμένη στο τμήμα ισότητας και πρόνοιας του ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ/ΔΙΔΥΠ.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο μεταξύ των παρευρισκομένων, κατά την οποία επισημάνθηκε η πολυετής προσφορά τους από τον κ. ΓΓ ΥΠΕΘΑ.

Οι βραβευθέντες με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον κ. ΓΓ ΥΠΕΘΑ για την πρωτοβουλία του αυτή και την τιμή την οποία αισθάνονται για τη βράβευσής τους. 

Πάντα τζέντλεμαν ο Γενικός Γραμματέας…