13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΒοήθημα 1000 ευρώ: Καθολική αποδοχή από τους υγειονομικούς των ΕΔ στην επισήμανση...

Βοήθημα 1000 ευρώ: Καθολική αποδοχή από τους υγειονομικούς των ΕΔ στην επισήμανση του Σ. Ντέλλα. ”Μην ξεχάσετε τις ΕΔ”

Του Ηλία Προύφα

Καθολική αποδοχή από τους υγειονομικούς των Ενόπλων Δυνάμεων, βρίσκει η εύστοχη επισήμανση του πρώην ”χακί” συνδικαλιστή Σωτήρη Ντέλλα, σχετικά με το επίδομα 1000 ευρώ που θα δοθεί σε στελέχη του υγειονομικού.

Όπως ανέφερε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ”Σύμφωνα με όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, αλλά και όσα διαβάσαμε στην εφημερίδα ‘’ΝΕΑ’’ η κυβέρνηση προτίθενται να καταβάλει έκτακτο επίδομα 1000 ευρώ, ως βοήθημα στους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στο σχέδιο έμπρακτης αναγνώρισης της μεγάλης συνεισφοράς των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ας ευχηθούμε ότι κυβέρνηση δεν θα ξεχάσει το Στρατιωτικό Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που και αυτοί δίνουν καθημερινή μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στα Στρατιωτικά νοσοκομεία, Κιχνε, αλλά και την κατά κόρων επάνδρωση των εμβολιαστικών κέντρων με Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων”.

Όπως ανέφεραν υγειονομικά στελέχη και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, ”το μήνυμα του Σωτήρη Ντέλλα, τα λέει όλα… Οι στρατιωτικοί δεν είναι μόνο για φωτογραφίες στα νοσοκομεία, τα αεροδρόμια, τις πύλες εισόδου στα σύνορα και τα εμβολιαστικά κέντρα. Δικαιούνται και πρέπει να πάρουν πρώτοι το επίδομα”.