13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΒΝΣ Θεσσαλονίκης: H δικαίωση του ''χακί'' στρατιωτικού συνδικαλιστή Χάρη Χαριτίδη

ΒΝΣ Θεσσαλονίκης: H δικαίωση του ”χακί” στρατιωτικού συνδικαλιστή Χάρη Χαριτίδη

Του Ηλία Προύφα

Δικαίωση για τον ”χακί” στρατιωτικό συνδικαλιστή της Θεσσαλονίκης, Χάρη Χαριτίδη, σχετικά με την κατασκευή του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Όπως δημοσιεύσαμε στο kranosgr, με ενέργειες του Θεσσαλονικιού Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου, σε συνεργασία με το Διοικητή του Γ’ΣΣ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούκο, ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής νέου ΒΝΣ, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Πρόκειται για το κτίριο του πρώην γραφείου ενημέρωσης κοινού, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βασ. Γεωργίου, στο πάρκο του Πεδίου Άρεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μετά από παρέμβαση του Θεσσαλονικιού Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Οικονόμου, το κτίριο ανακαινίζεται και σε περίπου δύο μήνες, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ο νέος ΒΝΣ.

Η κατασκευή νέου βρεφονηπιακού σταθμού στο κέντρο της πόλης, ήταν ένα χρόνιο αίτημα όχι μόνο στελεχών, αλλά και του γνωστού υπερδραστήριου ”χακί” συνδικαλιστή της Θεσσαλονίκης, Χάρη Χαριτίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΜ, έθετε στις επίσημες συναντήσεις του με τους φορείς και τις αρχές της πόλης, μετ’ επιτάσεως το ζήτημα.

Αδιάψευστος μάρτυρας της προσπάθειας ανάδειξης του θέματος από τον Χάρη Χαριτίδη, ήταν η συζήτηση του προβλήματος της μη εξεύρεσης θέσεων σε παιδικούς σταθμούς γονέων που μετατίθενται στη Θεσσαλονίκη, με πολιτικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μία ακόμη δικαίωση με στοιχεία (τα χαρτιά πάντα μένουν) και όχι με λόγια του αέρα, για το ”χακί” συνδικαλιστή Χάρη Χαριτίδη!