13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΒΙΝΤΕΟ - Η ΕΤ3 στο 28ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων

ΒΙΝΤΕΟ – Η ΕΤ3 στο 28ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων

Το 28ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων διεξάγεται από 3 έως 6 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Στο φετινό συνέδριο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη συνεισφορά του Στρατού στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το Ιατρικό Συνέδριο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι θεσμός του Υγειονομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων με μια συνεχή και επιτυχημένη πορεία εδώ και πενήντα χρόνια, πάντα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην κοιτίδα της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής και μετέπειτα Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

Η Θεσσαλονίκη δεν επιλέχθηκε τυχαία για τη φιλοξενία του Συνεδρίου, καθότι προβάλλει τους Πνευματικούς Δεσμούς των Υγειονομικών με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) όπου φοίτησαν, εκπαιδεύτηκαν, αξιώθηκαν και τιμήθηκαν.

Οι δραστηριότητες του Υγειονομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων ανέκαθεν δεν περιορίζονταν στα στενά στρατιωτικά πλαίσια, αλλά επεκτείνονταν και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον με την προσφορά του. Το Συνέδριο δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθούν θέματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος που άπτονται των επιστημονικών ανησυχιών των συμμετεχόντων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ