13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΒίτσας: ''Ικανός και έμπειρος ο Στρατηγός Φλώρος''

Βίτσας: ”Ικανός και έμπειρος ο Στρατηγός Φλώρος”

«Ο Α/ΓΕΕΘΑ χαίρει της εμπιστοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθαρίζει η Κουμουνδούρου, απαντώντας στην πρόκληση του Μαξίμου να δηλώσει τις διαθέσεις της απέναντι στον Κ. Φλώρο.

Ζητεί, όμως, να διαλευκανθούν οι λόγοι της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ. «Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα γιατί παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο και όχι να παίζει σε κάτι που φαίνεται και στο στράτευμα και στην κοινωνία σαν ένα παζάρι» δήλωσε χθες ο πρώην υπουργός Aμυνας Δ. Βίτσας (κεντρική φωτό), προσθέτοντας: «Ο Κωνσταντίνος Φλώρος είναι ένας πολύ ικανός αξιωματικός, ήταν υπεύθυνος για το Προσφυγικό τα χρόνια που ήμουν εγώ στο υπουργείο και ήμουνα και εγώ αντίστοιχα στην πολιτική διεύθυνση του υπουργείου για το Προσφυγικό. Είναι λοιπόν και έμπειρος, αλλά όλο αυτό το πράγμα αρχίζει και μυρίζει, πώς να το πω, συναλλαγή».

Με τη σειρά του ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης χαρακτήρισε εξαιρετικές τις αλλαγές στο στράτευμα, επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει διερεύνηση της παρακολούθησης.