13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΒίντεο - Ευχές του Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ σε ασθενείς και προσωπικό του 424...

Βίντεο – Ευχές του Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ σε ασθενείς και προσωπικό του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης

Του Ηλία Προύφα

Το 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε προχθές Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, ο Θεσσαλονικιός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου.

Το Γενικό Γραμματέα υποδέχθηκαν ο Διοικητής του νοσοκομείου, Ταξίαρχος Γεώργιος Γκούβας, οι Υποδιευθυντές, Συνταγματάρχες Απόστολος Μιχαηλίδης και Φιλόθεος Γκιουρτζίδης καθώς και η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Συνταγματάρχης Μαρία Πουρζιτάκη.

Μετά το μήνυμά του προς τα στελέχη, το οποίο μεταδόθηκε ηλεκτρονικά σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου, ο Γενικός Γραμματέας αντάλλαξε δια ζώσης ευχές με προσωπικό, νοσηλευόμενους και συγγενείς ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στους χώρους της Διεύθυνσης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το Διευθυντή Ταξίαρχο Γεώργιο Γκούβα και τη Διευθύνουσα Συνταγματάρχη Μαρία Πουρζιτάκη, οι οποίοι ακολουθούν τις εντολές και κατευθύνσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και των Διευθύνσεων Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, για την αναβάθμιση του δεύτερου μεγαλύτερου στρατιωτικού νοσοκομείου της χώρας, το οποίο ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Οικονόμου, έχει στηρίξει πολλές φορές έμπρακτα.

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά την ενημέρωση από τη Διεύθυνση, το Γενικό Γραμματέα, συνάντησε αντιπροσωπεία του πολιτικού προσωπικού, η οποία ως ευχαρίστηση προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον πολιτικό της προϊστάμενο.

Ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ, Αντώνης Οικονόμου, πάντα ευγενής και τζέντλεμαν, προσέφερε δώρα σε όλους ξεχωριστά, ενώ ανακοίνωσε νέες προσλήψεις πολιτικού προσωπικού το αμέσως προσεχές διάστημα.