13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΦΕΔΡΟΙΑφιέρωμα του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Κιλκίς στο Μίκη Θεοδωράκη

Αφιέρωμα του Συνδέσμου Έφεδρων Αξιωματικών Κιλκίς στο Μίκη Θεοδωράκη

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, ο Σύνδεσμος  Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς διοργάνωσε εκδήλωσή σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ, αφιερωμένη στον ένα χρόνο απουσίας του μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη .

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η  εκδήλωση  με τον τίτλο «Πού θα βρω την Ψυχή μου», Ανθολογία Μίκη Θεοδωράκη.

Ήταν η πρώτη φορά που ο  προαύλιος χώρος της Λ.Α.Φ. Κιλκίς φιλοξένησε μια τέτοια πολιτιστική εκδήλωση υψηλού επιπέδου και έχρισε τον Σύνδεσμο πολιτιστικό πυλώνα της πόλης.

Ο Ιωάννης Λάκης απέδωσε με την μοναδική του φωνή, τις ωραιότερες μελωδίες από την Όμορφη Πόλη, το Μέρα του Μαγιού, Μαργαρίτα Μαργαρώ μέχρι την Άρνηση.

Το πρόγραμμα έφερε την σφραγίδα του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη, στον οποίο ανήκε η καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης, Εφέδρου Αξιωματικού.

Την εκδήλωση που ήταν ανοικτή, τίμησαν με την παρουσία τους μέλη και φίλοι του συνδέσμου, Εκπρόσωπος του Μητροπολίτου κ.κ. Βαρθολομαίου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Θέμης Κοσμίδης που μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου.

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κος Αδάμ Χρυστοδουλίδης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμο Κιλκίς για την υλική και ηθική συμπαράστασή του και την 71η Α/Μ Ταξιαρχία.Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του Συνδέσμου δήλωσε ότι πρόθεση του ΔΣ είναι να υπάρχει και συνέχεια πάντα με αυστηρά ποιοτικά καιπολιτιστικά χαρακτηριστικά.