13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΑυτοψία σε γέφυρες του Έβρου από το Μηχανικό

Αυτοψία σε γέφυρες του Έβρου από το Μηχανικό

Του Ηλία Προύφα

Σημαντική η συνδρομή του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ, στην αποκατάσταση ζημιών από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή του Έβρου.

Ήδη συνεργεία του Μηχανικού, με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Μηχανικού της ΜΟΜΚΑ από το ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κλούβα, βρίσκονται στην περιοχή όπου καταγράφουν ζημιές και εξετάζουν τρόπους άμεσης αποκατάστασης των γεφυρών.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι σε ανακοίνωσή τους,

Παρον και σημερα βρέθηκε υψηλόβαθμο κλιμάκιο του στρατου με τον Ταξιαρχο Μηχανικου του ΓΕΕΘΑ κο Κλουβα Μιχαηλ απο την ΜΟΜΚΑ (Μοναδα Μελετων και Κατασκευων) και τον Δκτη της ΧΙΙ Μεραρχιας Πεζικου κο Σολωμο Νικολαο και μηχανικων του στρατου οπου εγινε αυτοψία των ζημιών που υπέστηκαν οι γέφυρες στον οικισμο μας.Ειχαν προηγηθεί οι καταγραφες απο τα κλιμακια του δημου και της περιφερειας οπου τους παραδοθηκε ο φάκελος και ολα δειχνουν τρεχουν τα εργα αποκαταστασης οσο γρηγορότερα μπορούν με συνεργασια και σοβαροτητα στο πραγματικο προβλημα που μας εφερε η νεροποντη των προηγουμενν ημερων.Συντομα ολες οι προυποθεσεις για την εκινηση των εργων θα παρουν σαρκα και οστα αυτες της μερες. Εμεις θα κανουμε υπομονη.