13.3 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΑυτοψία Οικονόμου στο σεισμόπληκτο 303 ΠΕΒ

Αυτοψία Οικονόμου στο σεισμόπληκτο 303 ΠΕΒ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης κ. Αντώνιος Οικονόμουεπισκέφθηκε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, το 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσεως (ΠΕΒ) στη Λάρισα προκειμένου να διαμορφώσει ιδία άποψη σχετικώς με τις ζημιές που προκάλεσε ο πρόσφατος σεισμός, αλλά και τις επιπτώσεις στη παραγωγική λειτουργία της Μονάδας, και να ενημερώσει τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

Κατά την επιθεώρηση, ο Γ.Γ. εστίασε την προσοχή του στα προβλήματα των τριών κτηρίων που χαρακτηρίσθηκαν «κίντρινα» και ζήτησε να σφραγιστούν έως ότου αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές. Ο κ. Οικονόμου συνεργάστηκε ενδελεχώς με τον Διοικητή του 303 ΠΕΒ Συνταγματάρχη (ΤΧ) Βάιο Άργυρόπουλο και με τον Υποδιοικητή προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του εργοστασίου ταυτοχρόνως με την αποκατάσταση των ζημιών σε όλες τις υποδομές.

Ο Γ.Γ. ενημερώθηκε λεπτομερώς από την Διευθύντρια Πολιτικού Προσωπικού κ. Ελισάβετ Μαργαρίτη για τα επείγοντα θέματα του πολιτικού προσωπικού και αναχώρησε αφού ευχαρίστησε όλους για τις ενέργειες τους για την ταχεία αποκατάσταση των ζημιών.