13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΑυξημένη εμπλοκή Στρατιωτικών σε υπηρεσίες πυρασφάλειας ενώ χρονίζουν τα πραγματικά προβλήματα των...

Αυξημένη εμπλοκή Στρατιωτικών σε υπηρεσίες πυρασφάλειας ενώ χρονίζουν τα πραγματικά προβλήματα των Στρατιωτικών ;

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου έχει γίνει δέκτης μηνυμάτων προβληματισμού συνάδελφων μας μετά από δημοσιεύματα που μιλούν για αυξημένη συμμετοχή των Στρατιωτικών σε υπηρεσίες πυρασφάλειας την προσεχή αντιπυρική περίοδο, εμπλοκή που θα είναι πέραν των στρατιωτικών καθηκόντων τους γεγονός που δημιουργεί προβλήματα τόσο στην λειτουργία των Στρατιωτικών Μονάδων όσο και στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα τους. Εφόσον σημαντικός αριθμός προσωπικού εμπλακεί στην προσεχή αντιπυρική περίοδο όπως προαναφέραμε η ανησυχία γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε το ήδη αυξημένο και πέραν των προβλεπόμενου 40ωρου ωράριο εργασίας μας, ενώ  υπάρχουν εκατοντάδες ώρες απλήρωτης νυχτερινής απασχόλησης και χιλιάδες ώρες υπερωριακής εργασίας .

                Να υπενθυμίζουμε εδώ ότι δυστυχώς δεν έχουν λυθεί χρόνια προβλήματα των Στρατιωτικών που έχουμε αναδείξει μαζί με την Ομοσπονδία μας με σειρά εγγράφων.

 

                Οι Έλληνες Στρατιωτικοί δεν είναι επαίτες ούτε ζητούν καμία διάκριση εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

                Ζητάμε όμως ισονομία και την άμεση επίλυση των χρόνιων αιτημάτων μας.

                Προσωπικό με ηθικό είναι το καλύτερο, το πιο δυνατό και αξιόπιστο όπλο.