13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΑρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού έδεσε σε… beach bar στην Πιερία (ΦΩΤΟ)

Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού έδεσε σε… beach bar στην Πιερία (ΦΩΤΟ)

Έναν τουλάχιστον… «περίεργο» επισκέπτη αντίκρισαν χθες το πρωί οι εργαζόμενοι του γνωστού beach bar “Gallaria” στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας.

Σύμφωνα με την Ελεύθερο Τύπος, πρόκειται  για το… αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού «Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ L176», το οποίο είχε δέσει μπροστά στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες! Όπως είπαν στον ΕΤ εργαζόμενοι στη “Gallaria”, στην ευρύτερη περιοχή του Λιτοχώρου βρίσκεται σε εξέλιξη στρατιωτική άσκηση. Προσερχόμενοι στο beach bar, είδαν μεγάλη κινητικότητα του Λιμενικού Σώματος, στελέχη του οποίου επιτηρούσαν την παραλία, ενώ το αρματαγωγό ήταν στη θάλασσα σε κοντινή απόσταση.

Ξαφνικά, το πλοίο άρχισε να πλέει προς την παραλία, φτάνοντας έως το σημείο όπου σκάει το κύμα. Το συμβάν έγινε νωρίς το πρωί, πριν κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτοι πελάτες. Τα στελέχη του Λιμενικού από την ακτή και οι ναύτες πάνω στο πλοίο είχαν για 15 λεπτά της ώρας διάλογο, κάνοντας παράλληλα μετρήσεις. Λίγο αργότερα, το αρματαγωγό αποχώρησε από το σημείο.Πιθανότατα, το «Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ L176», ήθελε να εξετάσει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει απόβαση στην συγκεκριμένη παραλία, στο πλαίσιο της άσκησης που είναι σε εξέλιξη. Όπως και να έχει, ένα πολεμικό πλοίο σε… beach bar, δεν είναι καθημερινό θέαμα…

ΠΗΓΗ: seleo.gr