13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΑπό την Παναγία της Τήνου στο Πεντάγωνο

Από την Παναγία της Τήνου στο Πεντάγωνο

Του Ηλία Προύφα

Από το νησί της Τήνου, όπου εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου, στο Πεντάγωνο ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Πραγματοποιώντας ταξίδι αστραπή χθες στο νησί της Μεγαλόχαρης, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος εκπροσώπησε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, αποτίοντας παράλληλα φόρο τιμής στους πεσόντες της ΕΛΛΗΣ.

Μάλιστα την ώρα που Αεροσκάφη ΜΙΡΑΖ της ΠΑ, πραγματοποιούσαν χαμηλή διέλευση, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος προχωρούσε σε δηλώσεις, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα πως «Η Ελλάδα δεν λυγίζει. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη. Είναι πιο δυνατή απ’ ό,τι πολλοί νομίζουν και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, με την σωφροσύνη, την αυτοσυγκράτηση, αλλά και την ακράδαντη αποφασιστικότητα αφού γνωρίζει ότι το δίκαιο είναι με το μέρος της».

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συνοδευόταν τόσο από το Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου, Απόστρατο Αξκο της ΠΑ, Θανάση Βάλαρη, καθώς και από τον Διευθυντή Ενημέρωσης, Μάνο Πιτσιδιανάκη, επέστρεψαν στο Πεντάγωνο, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη και ενημέρωση από τον ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος είχε επιστρέψει από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου.

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, όπως γίνεται αρκετές φορές καθημερινά, για τις κινήσεις του Oruc Reis, μέχρι εκείνη την ώρα και αποφασίστηκαν οι περαιτέρω ενέργειες.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν εφησυχάζουν, παραμένουν σε διαρκή ετοιμότητα, με πρώτη την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να βρίσκεται στις επάλξεις!