13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΑπό την Καρδίτσα ο ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Αναγνώριση του πτώματος...

Από την Καρδίτσα ο ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Αναγνώριση του πτώματος από το Διοικητή του

Του Ηλία Προύφα

Από την περιοχή της Καρδίτσας κατάγεται ο Επαγγελματίας Οπλίτης, Επιλοχίας Θ.Π, που έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του σε τροχαίο στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, ο άτυχος Επιλοχίας, ηλικίας 45 ετών, υπηρετούσε στο 640 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στο Σουφλί και ήταν πατέρας ενός παιδιού.

Τα πρώτα στοιχεία τα οποία ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Διδυμοτείχου κάνουν λόγο για σύγκρουση Ι.Χ, επιβατικού αυτοκινήτου με αγροτικό όχημα στον κάθετο οδικό άξονα του Έβρου, στο ύψος των Ψαθάδων, όταν το ένα από τα δύο οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ως αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θάνατος του στελέχους του Στρατού Ξηράς και ο τραυματισμός ενός 49χρονου πολίτη, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Πληροφορίες του kranosgr.com, αναφέρουν ότι η αναγνώριση του πτώματος του Επαγγελματία Οπλίτη, έγινε από το Διοικητή της μονάδας του, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνώστης του δυσάρεστου περιστατικού, βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας, η οποία έχει ενημερωθεί για το συμβάν.