13.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ΄΄Από τα σαλόνια των Βρυξελλών στις λάσπες του Έβρου!΄΄

΄΄Από τα σαλόνια των Βρυξελλών στις λάσπες του Έβρου!΄΄

Του Ηλία Προύφα

Από τα σαλόνια των Βρυξελλών και του Μονάχου, όπου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες για τη συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ, στις λάσπες και το χώμα του ποταμού Έβρου. Ο λόγος για το Διευθυντή Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Δημοσιογράφο Μάνο Πιτσιδιανάκη.

Παντός καιρού ως Καταδρομέας στη θητεία του αλλά και γιος απόστρατου Ταξίαρχου των Ειδικών Δυνάμεων, βρέθηκε για μία ακόμη φορά σήμερα στον Έβρο, στην περιοδεία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου συνόδευε τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τις τελευταίες ημέρες μεταβαίνει στον Έβρο και στα φυλάκια της πρώτης γραμμής. Σε άριστη συνεργασία με το δίδυμο του Πρωθυπουργικού γραφείου Έλενα Σώκου και Αργύρη Παπαστάθη, καθώς και με τους εκπροσώπους των άλλων εμπλεκόμενων υπουργείων,έχουν στήσει ένα εντυπωσιακό δίκτυο ενημέρωσης των δημοσιογράφων που βρίσκονται στην περιοχή από όλο τον κόσμο.

Η χώρα δέχεται μία ασύμμετρη απειλή και ένας σημαντικός τομέας στην όλη διαχείριση της κατάστασης είναι η επικοινωνία, όπου και εκεί η μάχη έχει κερδηθεί!