13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΑπό Συνταγματάρχης υποψήφια Δήμαρχος...

Από Συνταγματάρχης υποψήφια Δήμαρχος…

Του Ηλία Προύφα

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές και εξελίξιμες Αξιωματικούς Υγειονομικού του Στρατού Ξηράς.

Ο λόγος για την π. Διευθύνουσα του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Συνταγματάρχη Μαρίας Νταλιάννη, η οποία μετά από ”φιλικό διακανονισμό” ή αλλιώς συναινετικό ”χακί” διαζύγιο, εγκατέλειψε τις τάξεις του στρατεύματος για να ασχοληθεί με την πολιτική, στη γενέτειρά της Αιδηψό.

Σύζυγος του Ταξίαρχου ε.α της Αεροπορίας Στρατού, Κοσμά Στέφου και κόρη του απόστρατου Στρατηγού, Δημήτριου Νταλιάννη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Δήμαρχος Αιδηψού, ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην πολιτική.

Η επιτυχία για την Ταξίαρχο ε.α Μαρία Νταλιάνη, η υποψηφιότητα της οποίας έχει επίσημα ανακοινωθεί θεωρείται δεδομένη.

Καλή επιτυχία!!!

Δήλωση Υποψηφιότητας

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι.

Έπειτα από ώριμη σκέψη και αφουγκραζομενη τις ανάγκες και τις φωνές του τόπου, δηλώνω παρούσα για τη διεκδίκηση του δήμου.

Η ομάδα μου είναι πολυσυλλεκτική και έχει ως συνδετικό κρίκο το όραμα για ένα Δήμο Πρότυπο. Κρατάμε τις πολιτικές μας απόψεις , αλλά στην Αυτοδιοίκηση πάμε όλοι μαζί με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό..

Στόχος μου είναι μια δημοτική αρχή που θα βασίζεται στη συνεργασία μακριά από μικροκομματικες σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα. Καλουμαστε να κάνουμε μια νέα αρχή, στα πάντα, στον τρόπο διοίκησης, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας, μετρήσιμης αποτελεσματικότητας.

Μας εμπνέουν οι αρχές της δημοκρατίας, της λογοδοσίας, της διαφάνειας, της αλληλεγγύης. Καλώ λοιπόν όλους εσάς , τους δημότες του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, που διαθέτετε όνειρα και ελπίζετε σε ένα καλύτερο αύριο , να ενεργοποιηθεί τε και να γίνετε κοινωνοί και αρωγοί της προσπάθειας της ομάδας μου, ώστε να αποκτήσουμε ένα Δήμο Πρότυπο.

Σας καλώ να σηκώσουμε τον πήχη ψηλά, οι προκλήσεις , αλλά και οι ευκαιρίες είναι πολλές και είναι μπροστά μας. Με συγκρότηση, αποφασιστικότητα, και υπευθυνότητα να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τα προβλήματα, να βάλουμε ρεαλιστικούς στόχους, να δημιουργήσουμε ελπιδοφόρες και ευνοϊκές συνθήκες για τον τόπο μας…

Ο Δήμος πρέπει να γίνει τόπος ευημερίας.