13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΑποχαιρέτησε τη ΛΑΦ Κομοτηνής ο διευθυντής Θ. Τιφτικτσόγλου. Η Περιστέρα Μήτσιου νέα...

Αποχαιρέτησε τη ΛΑΦ Κομοτηνής ο διευθυντής Θ. Τιφτικτσόγλου. Η Περιστέρα Μήτσιου νέα Διευθύντρια

Διετέλεσε διευθυντής από το 2016, επί θητείας του ανακαινίστηκαν σχεδόν πλήρως οι εγκαταστάσεις

Αποχαιρέτησε τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής (ΛΑΦΚ) ο επί σειρά ετών διευθυντής της Θεόδωρος Τιφτικτσόγλου.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΛΑΦΚ το πρωί της Παρασκευής 29 Ιουλίου σε κλίμα συγκίνησης. Ο κος Τιφτικτσόγλου ανέλαβε διευθυντής της ΛΑΦΚ την 1η Ιουλίου 2016 και συνέδεσε το όνομά του με μια σειρά έργων αναβάθμισης υποδομών της Λέσχης, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως επί θητείας του ανακαινίστηκε το 80% των εγκαταστάσεων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διεύθυνσής του ανέπτυξε ανθρώπινες σχέσεις με τα στελέχη και τους οπλίτες θητείας, αντιμετωπίζοντας άπαντες ως συνεργάτες, με τρόπο αυστηρό μεν αλλά δίκαιο.

Καταγόμενος από τη Θεσσαλονίκη, αλλά εδώ και χρόνια υπηρετώντας στη Θράκη, ο Θεόδωρος Τιφτικτσόγλου ανέπτυξε δεσμούς με την περιοχή και τους ανθρώπους της. Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του ευχαρίστησε τον Στρατό, τον Θεό, την οικογένεια και τους συνεργάτες του για όλη την πορεία του στη ΛΑΦΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους.

Ευχήθηκε επίσης στη νέα διευθύντρια, Περιστέρα Μήτσιου, επί σειρά ετών υποδιευθύντρια, από καρδιάς καλή θητεία κι εκείνη ανταπέδωσε με υπηρεσιακές και προσωπικές ευχές, σε κλίμα συγκίνησης. Ο κος Τιφτικτσόγλου αναμένεται να αποστρατευτεί το 2023 και μέχρι τότε συνεχίζει να υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ροδόπης σε άλλη θέση.

ΠΗΓΗ: https://www.xronos.gr