13.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΑποσπάσεις - Διαθέσεις στελεχών στον Έβρο: Καμία εμπλοκή το Υπουργείο Άμυνας

Αποσπάσεις – Διαθέσεις στελεχών στον Έβρο: Καμία εμπλοκή το Υπουργείο Άμυνας

Του Ηλία Προύφα

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γ.Γ. Αντώνης Οικονόμου, ο ΑΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Διευθυντής του Υπουργείου, Θανάσης Βάλαρης, ο Διευθυντής Ενημέρωσης του Υπουργού, Μάνος Πιτσιδιανάκης, δεν έχουν καμία μα καμία εμπλοκή με προσωπικές αποσπάσεις και διαθέσεις στελεχών στον Έβρο και δεν έχουν δώσει καμία εντολή να μη βρίσκεται στέλεχος στη μονάδα του με το αιτιολογικό, ότι χρειάζεται για υπηρεσία του υπεθα στον Έβρο.

Αυτά ως απαραίτητη διευκρίνηση προς στρατιωτικούς του Έβρου, οι οποίοι αναφέρονται σε ”χακί” πηγαδάκια, σε περίπτωση συναδέλφου τους, ο οποίος δεν βρίσκεται στη μονάδα λόγω, ότι τον… χρειάζεται το υπουργείο.

Ας μην ”τσιμπάνε” και ακούνε το γνωστό Ράδιο Αρβύλα, που κυκλοφορεί για το θέμα, εντός και και εκτός στρατοπέδων σε ”χακί” παρέες…

Όλοι πρέπει να βρίσκονται στις μονάδες τους και εάν κάποιος χρειαστεί για συγκεκριμένη εργασία, θα κληθεί τότε να τη διεκπεραιώσει.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Στρατηγοί και Ταξίαρχοι του Έβρου, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο με στέλεχος, ας επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν τα γραφόμενά μας για την άποψη του υπουργείου, με το ίδιο το υπουργείο

Ευπρόσδεκτη η οποιαδήποτε απάντηση…