13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΑπολογισμός -Αξιολόγηση.. Η Ώρα της Κρίσης Φτάνει κύριε Υπουργέ. Έχετε ακόμη την ...

Απολογισμός -Αξιολόγηση.. Η Ώρα της Κρίσης Φτάνει κύριε Υπουργέ. Έχετε ακόμη την  ευκαιρία…

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Πέρασαν πλέον (2) χρόνια και 3 1/2 μήνες  από την επιστολή με αρ. Φ.846/9/16570/Σ.4925/05 Μαρ 20/ ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ.
Μια  πρωτοβουλία   του Υπουργείου που συγκέντρωσε και υπέβαλε  προς το συναρμόδιο Υπουργείο Εργασίας την πλειονότητα των ασφαλιστικών στρεβλώσεων (προτείνοντας λύσεις) που ταλανίζουν  επί χρόνια τα στελέχη των ΕΔ τα οποία έχουν προκύψει κυρίως από την εφαρμογή   του  Ν.3865/2010. Κίνηση  που απέσπασε μόνο θετικά σχόλια εκείνη την περίοδο.Όμως στο πέρασμα του χρόνου (κάτι αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος) πως ήταν απλά μια κίνηση τακτικής κυρίως  και όχι ουσίας.Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού την περίοδο που μεσολάβησε έως σήμερα κανένα από τα παραπάνω  Ασφαλιστικά προβλήματα που αναφέρονται στην επιστολή δεν επιλύθηκε .

Καταφέρατε (γιατί περί επιτεύγματος πρόκειται) να μην επιλύσετε ούτε και  ένα  από τα προτεινόμενα στην παραπάνω επιστολή. Ούτε καν αυτό της ολιγόμηνης  παράτασης  αναγνώρισης της τριετίας με ποσοστό 6,67% που πρότειναν εναλλακτικά  οι Ενώσεις.. Ζητήματα που εκτός  των άλλων θα βοηθούσε και στην ταμειακή ενίσχυση του ασφαλιστικού φορέα.  Αυτό σίγουρα δεν είναι τόσο κολακευτικό για εσάς.  

Οι αξιολογήσεις όμως γίνονται όπως καλά γνωρίζετε , πάντα μετρώντας το αποτέλεσμα .Κανένας δεν θα ασχοληθεί  εάν λάβατε η όχι κάποιες πρωτοβουλίες . Άλλωστε μικρή σημασία έχει. Μετράει μόνο το αποτέλεσμα.Και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Μηδέν εις στο πηλίκον..Εσείς κάνοντας  αυτοαξιολόγηση με βάση το παραπάνω  έγγραφο θα βάζατε άλλο;

Όμως πάντα υπάρχει χρόνος εάν υπάρχει πραγματική βούληση. Υπάρχει όμως; Έχετε ακόμη την  ευκαιρία να διαψεύσετε όλα τα παραπάνω αφού έχετε ανακοινώσει ότι το προσεχές διάστημα (εντός Ιουλίου)θα καταθέσετε Νομοσχέδιο που θα αφορά λύσεις στα  προβλήματα  των Στελεχών.Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα των στελεχών.
Ιδού λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρόν.