13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΑποκλειστικό: Άλλο ένα Deal Χαρδαλιά για μέλη οικογενειών στις Ένοπλες Δυνάμεις

Αποκλειστικό: Άλλο ένα Deal Χαρδαλιά για μέλη οικογενειών στις Ένοπλες Δυνάμεις

Του Ηλία Προύφα

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, υπεγράφη πριν λίγη ώρα από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά και προωθείται άμεσα στο Εθνικό Τυπογραφείο, η επέκταση του δικαιώματος νοσηλείας και διενέργειας εργαστηριακών εξετάσεων, σε μέλη οικογενειών μαθητών και σπουδαστών, όλων των στρατιωτικών σχολών και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γονείς και ανήλικα αδέλφια όσων φοιτούν στις παραγωγικές σχολές των ΕΔ, θα μπορούν πλέον να τύχουν ιατρονοσηλευτικής περίθαλψης όπως και τα υπόλοιπα μέλη των εν ενεργεία στελεχών.

Το αίτημα του δικαιώματος της περίθαλψης στα στρατιωτικά νοσοκομεία, το οποίο μέχρι σήμερα είχαν μόνο οι συγγενείς των Σπουδαστών της Σχολής Ικάρων, ”έτρεξε” προσωπικά ο αρμόδιος για τα στρατιωτικά νοσοκομεία, ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαδραλιάς, ο οποίος δικαιώνοντας τους συγγενείς όλων των παραγωγικών σχολών, δικαιώθηκε για μία ακόμη φορά και ο ίδιος για τις ενέργειές του.

Δεν είναι τυχαίο που και στο χώρο των ΕΔ, το όνομά του έχει συνδεθεί με την αξιοκρατία και την κοινωνική πολιτική και όχι μόνο. Γι αυτό και θεωρείται από τα ”βαριά” ονόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών.