13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΑποκλειστικές φωτό: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον Παρμενίωνα. Έτοιμο το ΓΕΕΘΑ για...

Αποκλειστικές φωτό: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον Παρμενίωνα. Έτοιμο το ΓΕΕΘΑ για τη μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση της χώρας

Του Ηλία Προύφα

”Πυρετός” εργασιών στο Πεδίο Βολής ”ΑΕΤΟΣ” της Αλεξανδρούπολης, όπου θα διεξαχθεί η μία από τις φάσεις της διακλαδικής άσκησης του ΓΕΕΘΑ, ”ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2021”.

Στελέχη της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρούπολης, ετοιμάζουν το γνώριμο χώρο του παρατηρητηρίου, το οποίο κάθε χρόνο φιλοξενεί υψηλούς επισκέπτες.

Τις εργασίες, όπως και τις βολές Τεθωρακισμένων, που διεξάγονται αυτές τις ημέρες, παρακολούθησαν τόσο ο Διοικητής του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης καθώς και ο Μέραρχος της Αλεξανδρούπολης, Υποστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος.

Το ΓΕΕΘΑ που έχει την ευθύνη της διακλαδικής άσκησης, είναι πανέτοιμο να διεξάγει, μία από τις καλύτερες ασκήσεις που έχουν γίνει στις ΕΔ.

Οι Αρχηγοί και των τριών Γενικών Επιτελείων, Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν λάβει τις κατευθύνσεις του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος ενημερώνεται προσωπικά συνεχώς, για όλες τις λεπτομέρειες της άσκησης.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις, συνεχίζουν να εκπαιδεύονται και να ασκούνται άριστα!