13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΑποκατάσταση ΑΣΣΥ άρθρο 32

Αποκατάσταση ΑΣΣΥ άρθρο 32

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Κ. Υπουργέ

Μετά τις διαρροές του επικείμενου Νομοσχεδίου, οι αποφοιτοι ΑΣΣΥ οι οποίοι προάγονται με το ν. 2439/96 καταθέτουμε την αγανάκτηση μας για την μη επίλυση του άρθρου 32  που προήρθε από την ψήφιση του ν. 4609/19.

Η ΝΔ κατά τη ψήφιση του συγκεκριμένου άρθρου ειχε πάρει ξεκάθαρη αρνητική θέση ,εναρμονιζόμενη με έγγραφο του ΓΕΕΘΑ για την αποφυγή της διατάραξης της Ιεραρχίας. Κατά την ψήφιση μάλιστα του συγκεκριμένου άρθρου το ΟΧΙ ήταν εκκωφαντικό υποσχόμενη την αποκατάσταση τους,  ερχόμενη στην διακυβέρνηση της χώρας. Ένα ΟΧΙ που γέμισε προεκλογικά ελπίδα στους θιγόμενους Αποφοίτους ΑΣΣΥ για δικαίωση.

Τρία χρόνια αναμένοντας την δικαίωση, παρότι που και τη διάρκεια της θητείας σας βουλευτές της ΝΔ σας θύμιζαν την προεκλογική σας δέσμευση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Σ/Ν, δεν υπάρχει η λύση..

Γιατί κ. Υπουργέ δεν υπάρχει; Μας κορόιδεψε η τότε αντιπολίτευση και σημερινή κυβέρνηση;  Την τεκμηρίωση συμφώνα με έγγραφο του ΓΕΕΘΑ που χρησιμοποίησε τότε, την ξέχασε τώρα που έγινε κυβέρνηση;  Δείτε το video της τότε  συνεδρίασης , διότι εμείς το βλέπουμε κάθε μέρα. 

Αναμένουμε όλοι μας, κ. Υπουργέ  να τιμήσετε την αρνητική θέση που είχε λάβει η ΝΔ ως αντιπολίτευση στο συγκεκριμένο άρθρο κατά την ψήφιση του Ν.4609/19, ώστε να επιδειχθεί αφενός η ΣΥΝΕΠΕΙΑ λόγων και πράξεων, αφετέρου να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα στα θιγόμενα στελέχη που περιμένουν πλέον πάρα πολύ καιρό τη διοικητική τους αποκατάσταση, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗΣ. Τι είδους Ένοπλες Δυνάμεις μπορούμε να έχουμε όταν η έννοια της αρχής της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης προς τη Διοίκηση και της ασφάλειας Δικαίου, είναι γράμματα κενού περιεχομένου;

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΣΥ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 2439/96