13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΑποζημίωση Υπηρεσιών Αργιών. Και όμως τα σοβαρά προβλήματα των Στρατιωτικών παραμένουν

Αποζημίωση Υπηρεσιών Αργιών. Και όμως τα σοβαρά προβλήματα των Στρατιωτικών παραμένουν

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ)

   ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΛΗ’’ Λεωφόρος Δωδώνης 39, ΤΚ 45221 email:[email protected] Ιωάννινα, 15 Ιουλ 2021

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΡΓΙΩΝ 2020… ΚΑΙ ΟΜΩΣ  ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)   

            Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ενημερώνει τα μέλη της ότι όπως ανακοίνωσε  η Ομοσπονδία μας  αλλά και ενημερωθήκαμε στις Μονάδες που υπηρετούμαι το ΓΕΣ θα αποζημιώσει την εκτέλεση των υπηρεσιών αργίας 2020 .

            Δυστυχώς η ενέργεια αυτή  δεν λύνει τα μεγάλα προβλήματα των Στρατιωτικών που καθημερινά  μεγαλώνουν .

           1.Συνεχίζεται να εκκρεμεί  η αποζημίωση αργιών 2018   ενώ δεν έχει δοθεί από αρχή του χρόνου η αποζημίωση εκτέλεσης υπηρεσιών αργίας 2021.

           2.Συνεχίζεται και το 2021 να μην δίνεται η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης που έχει νομοθετηθεί από 2017 με αποτέλεσμα χιλιάδες συνάδελφοί μας να προσφύγουν στην δικαιοσύνη.

           3.Τέλος δεν εφαρμόζεται παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις  πλήρως η απόφαση του ΣτΕ η οποία για να εφαρμοστεί  χρειάζεται ένα νέο δίκαιο  μισθολόγιο.

         Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητεί επιτέλους την άμεση εφαρμογή  των παραπάνω ώστε να επέλθει το αίσθημα δικαιοσύνης στους Στρατιωτικούς . 

           Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …..

                                                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο- Πρόεδρος   Θεοδώρου Γεώργιος Ταγματάρχης (ΠΖ) 6937453787    -Ο- Γενικός Γραμματέας                            Παππάς Βασίλειος                          Υπολοχαγός(ΑΜΧ)                               6974795605